Presentació de la Jornada

La Jornada Fisioteràpia,TIC i 2.0 del CFC arriba a la seva sisena edició aquest 2017 i ho fa tot mantenint la filosofia que li va donar origen però, alhora, mirant d’introduir algunes novetats. La més important és que, per primer cop, aquesta Jornada deixa la ciutat de Barcelona amb la idea de fer-se físicament en una altra ciutat del país: Tarragona. Alhora, la Jornada proposa, en aquesta edició, fer una visió multidisciplinària sobre un aspecte del tot quotidià en les consultes de Fisioteràpia: el dolor.

Allò que ens hem plantejat és ampliar la nostra perspectiva sobre el dolor, conscients que saber-lo interpretar correctament és la millor manera perquè escollim i comencem a aplicar el tractament més idoni. En parlarem amb fisioterapeutes, metges, psicòlegs, neuropsicòlegs, antropòlegs... visions diverses i multidisciplinàries per fer més rica i sòlida la nostra mirada de professionals sanitaris.

Però, com dèiem, la Jornada manté, en essència, la vocació que la va fer néixer fa sis anys: l’ànsia de compartir el coneixement a partir de les xarxes socials i de les múltiples possibilitats que ens ofereixen les Tecnologies de la Informació. Així, doncs, la Jornada serà retransmesa en directe via streaming i el CFC convida tots els col·legiats a prestar-ne atenció i debatre mitjançant les xarxes socials. La nostra idea sempre ha estat, d’una banda, divulgar el coneixement per terra, mar i aire i, d’una altra, reivindicar les TIC i 2.0 com una plataforma imprescindible per a les professions sanitàries no tan sols de futur, sinó de present.

Per tant, la interacció via Twitter (amb el hashtag #colficat20), Facebook i blogs està garantida. Però, alhora, qui ho desitgi, com és natural, podrà assistir a la Jornada presencialment al CaixaFòrum de Tarragona el matí del dissabte 30 de setembre. Com és habitual en totes les jornades del CFC, la inscripció i assistència a la Jornada està becada al 100%.

Tot desitjant poder-vos saludar (presencialment o via online) el dia 30 de setembre, rebeu una cordial salutació.

 

 

 

 

Manel Domingo
Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de CatalunyaCaixa F˛rum