Cercar

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Anar al contingut de la pàgina

La salut en bones mans

Departament de Comunicació > Banc d'Imatges

El CFC crea el banc d'imatges professional de la Fisioteràpia

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya enceta una nova iniciativa per afavorir la presentació, dins del col·lectiu professional, de tots aquells companys i companyes que vulguin col·laborar amb el banc d'imatges del CFC. Acabes de finalitzar la carrera i vols que et coneguin? Has après una nova tècnica i vols que la gent ho sàpiga? Tens una fotografia que, per a tu, reflecteix una realitat de la Fisioteràpia i vols compartir-la? Aprofita-ho, nosaltres li podem donar visibilitat.


En què consisteix?

Qualsevol fisioterapeuta que vulgui aportar una fotografia l'haurà d'acompanyar amb una declaració d'autoria i de cessió de la imatge al CFC per tal que la nostra institució pugui utilitzar-la amb finalitat divulgativa de la professió en els seus espais de comunicació. Si en aquesta fotografia hi surt, de manera explícita, el rostre d'un pacient, caldrà que s'hi adjunti, també, el consentiment de publicació de la imatge amb la signatura del pacient. En tots els casos demanem que la fotografia s'acompanyi d'una breu descripció del contingut de la imatge.


Per què et podria interessar?

Les imatges seleccionades per a la seva utilització, sigui al web, al Noticiari, a El Dit o altres, apareixeran sempre amb la informació de l'autor o autora i el seu número de col·legiat o col·legiada. Volem que aquesta iniciativa es converteixi en una carta de presentació o divulgació professional per al fisioterapeuta. Cada vegada que s'utilitzi aquesta fotografia s'informarà al col·legiat perquè en tingui constància.


Quin tipus d'imatges pots realitzar?

El Col·legi té unes línies prioritàries, però de marc molt ampli, per facilitar la participació de tota la massa col·legial:


Quina mida i format han de tenir?

El format ha de ser en .jpeg, .jpg o .gif.

La mida s'estableix en funció d'on es pretén arribar. Per a fotografies d'espai web és suficient amb un format de 128 KB; per aparèixer en els articles interiors de les revistes gràfiques calen imatges des de 1,5 MB a 3 MB; si es vol aspirar a ser portada de la revista del CFC, calen 10 MB.


On trobaré la declaració d'autoria i els consentiment informat?


On i com puc penjar les imatges?


Consells


Correu del Col·legi

Has oblidat la teva contrasenya?

Calendari del Col·legi

«  Octubre 2017   »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Accés a l'àrea col·legial

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Segle XX, 78 - 08032 Barcelona Tel. 93 207 50 29 Fax: 93 207 70 22

cfc@fisioterapeutes.cat

Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9 a 20 hores

Avís legal | Accessibilitat | © 2009 Tots els drets reservats


Follow @ColFiCat

Tornar al principi de la pàgina